Particulier leasen zonder verrassingen.

Over Private Lease

Het nieuwe rijden, maar dan anders!

Tegenwoordig hebben consumenten geen zin meer om eerst te sparen voor een nieuwe auto of aan hoge financieringslasten vast te zitten. Een oudere auto rijden is niet zo leuk en deze kunnen ook nog eens hoge onderhoudskosten met zich mee brengen. Als je wel direct en zonder aanbetaling van een nieuwe auto wilt genieten, dan is privé lease van lekkerleasen.nl de oplossing!

Wij houden van lekker makkelijk. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het gebruik van de auto. In dit maandbedrag zitten alle vaste kosten van de auto inbegrepen zoals volledige verzekering, afschrijving en rente, onderhoud en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken. In feite huur je de auto bij ons.

over private lease

De auto kies je uit op onze website. Je kan ervoor kiezen om een auto zelf samen te stellen of om voor direct rijden met voordeel te kiezen. Onze inkopers zorgen ervoor dat er altijd auto’s uit voorraad leverbaar zijn. Je hoeft dus alleen nog maar af en toe benzine te tanken en omdat onze auto’s lekker zuinig zijn hoeft dat ook niet zo vaak. Wij zorgen ervoor dat de maandbedragen ook laag zijn omdat wij groot kunnen inkopen. De hoogte van je maandbedrag bepaal je zelf aan de hand van de looptijd van het contract en de hoeveelheid kilometers die je met de auto maakt.

Aan het eind van het contract lever je de auto gewoon weer in. Als je wilt kan je dan weer in een nieuwe auto gaan rijden. Lekker makkelijk en lekker zonder zorgen! Bij privé lease heb je dus wel alle gemakken van een nieuwe auto, maar hoef je niet zelf de auto te kopen. Je hoeft dus niet eerst te sparen om een auto te rijden. Met je spaargeld kan je dan andere leuke dingen doen!

“Ik wilde mijn auto zelf uitkiezen, die heb ik nu via LekkerLeasen.nl”

Voor wie?

Private lease van LekkerLeasen.nl is uitermate geschikt voor de onderstaande doelgroepen:

1. Particulieren in loondienst.
Heb je elke maand een vast inkomen? Dan is een vast bedrag per maand voor je auto wel zo gemakkelijk. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Doordat je het leasecontract op je eigen naam afsluit heb je geen bijtelling en kan je de auto naar eigen wens samenstellen. Ook als je een tijdelijk arbeidscontract hebt, kan je een aanvraag voor een privé lease auto indienen bij LekkerLeasen.nl

2. Gepensioneerden of AOW-ers.
Je hebt nu alle tijd om leuke dingen te gaan ondernemen en in een auto van LekkerLeasen.nl is dat alleen maar leuker! Voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto.

3. ZZP-er.
Je wilt wel een mooie nieuwe auto rijden maar daar zelf niet een groot bedrag voor opzij zetten? Dan is een privé lease auto van LekkerLeasen.nl dè oplossing.