Particulier leasen zonder verrassingen.

Hoe werkt het?

Tegenwoordig hebben consumenten geen zin meer om eerst te sparen voor een nieuwe auto, of aan hoge financieringslasten vast te zitten. Een oudere auto rijden is niet zo leuk en deze kunnen ook nog eens hoge onderhoudskosten met zich mee brengen. Als je wel direct en zonder aanbetaling van een nieuwe auto wilt genieten, dan is privé lease van LekkerLeasen.nl de oplossing!

Makkelijk

Wij houden van lekker makkelijk, je betaalt elke maand een vast bedrag voor het gebruik van de auto. In dit maandbedrag zitten alle vaste kosten van de auto inbegrepen zoals volledige verzekering, afschrijving en rente, onderhoud en wegenbelasting. In feite huur je de auto bij ons.

Stap 1 - Je stelt de auto naar eigen wens samen op de site en je kiest de gewenste looptijd en kilometrage.

Stap 2 - Bij bestellen vul je jouw gegevens in (naam, adres en contactgegevens) en rond de bestelling af door op de bestelknop te drukken.

Stap 3 - Je ontvangt van ons een bevestigingsmail, met daarin de vermelding van de zaken welke we van je nodig hebben om de aanvraag in behandeling te nemen. Deze zaken kan je per e mail, of per post naar ons versturen.

Stap 4 - Wij beoordelen de toegezonden stukken, en vaak weten wij binnen 1 tot 2 werkdagen of de aanvraag definitief akkoord is. Een kredietcheck maakt ook onderdeel uit van de beoordeling. Hierna geven wij je direct antwoord op je aanvraag.

Stap 5 - Je ontvangt van ons de leasecontracten, na ondertekening van de contracten is de bestelling definitief.

Levertijd

De auto kies je uit op onze website. Je kan ervoor kiezen om een auto zelf samen te stellen, of om voor direct rijden met voordeel te kiezen. Onze inkopers zorgen ervoor dat er altijd auto’s uit voorraad leverbaar zijn. De maandbedragen zijn uiterst compleet, naast de maandtermijnen hoef je dus alleen nog maar af en toe benzine te tanken, en omdat onze auto’s lekker zuinig zijn hoeft dat ook niet zo vaak. Wij zorgen ervoor dat de maandbedragen ook lekker laag zijn omdat wij groot kunnen inkopen. De hoogte van je maandbedrag bepaal je zelf aan de hand van de looptijd van het contract en de hoeveelheid kilometers die je met de auto maakt.

“Ik wilde mijn auto zelf uitkiezen, die heb ik nu via LekkerLeasen.nl”

Na afloop

Aan het eind van het contract, lever je de auto gewoon weer in. Als je wilt kan je dan weer in een nieuwe auto gaan rijden. Lekker makkelijk en lekker zonder zorgen! Bij privé lease heb je dus wel alle gemakken van een nieuwe auto, maar hoef je niet zelf de auto te kopen. Je hoeft dus niet eerst te sparen om een auto te rijden. Met je spaargeld kan je dan andere leuke dingen doen!

Wat zit er allemaal in je maandbedrag?

 Wegenbelasting
 Gebruik van de auto met 10.000km per jaar
 Rente en afschrijving
 Onderhoud, reparatie en banden
 Verzekering (WA + Casco)
 Inzittende verzekering
 Internationale pechhulp
 Vervangend vervoer na 72 uur
 BTW
 Persoonlijk contact met onze medewerkers